Wat een verrassing, wij zijn gisteren genomineerd voor de titel Somerense Ondernemer van het Jaar 2019.

Ons concept is al bijna 47 jaar oud. Toch werken wij er hard aan om met de tijd mee te gaan. We blijven vernieuwen, zowel voor als achter de schermen. Denk aan apparatuur, een gloednieuwe keuken, onderhoud en optimalisatie van het pand uit 1892, seizoens- en streekproducten, elk seizoen een nieuwe bierkaart, samenwerking met bedrijven om ons heen en een grote sociale betrokkenheid. En volg je een dieet, heb je een voedselallergie, eet je vegetarisch of veganistisch? Bij ons kunnen zowel vegans als carnivoren (en alles wat daar tussenin zit) genieten van de lekkerste pannenkoeken. Ook met een lactose of gluten intolerantie kun je bij ons terecht! Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om te investeren in ons team. Zij zorgen dagelijks voor een gezellig praatje, service met een glimlach en natuurlijk de beste pannenkoeken van Lierop en omstreken!

Daarom zijn wij ook zeer vereerd dat wij door jullie verkozen zijn als een van de drie genomineerde bedrijven voor de titel Somerense Ondernemer van het Jaar 2019. De andere twee genomineerde bedrijven zijn Vloerenbedrijf Engelen en Stokvis Optiek.

In oktober start de campagneperiode en kan het publiek stemmen op een van de genomineerden bedrijven. Wij zullen ondertussen ook bezocht worden door een vakjury. Op vrijdagavond 8 november is de finaleavond in de Ruchte in Someren en wordt de winnaar bekend gemaakt. Wij houden jullie op de hoogte!

Foto: Rob Fritsen/SIRIS