Volg je een dieet, heb je een voedselallergie, eet je vegetarisch of veganistisch? Bij ons kunnen zowel vegans als carnivoren (en alles wat daar tussenin zit) genieten van de lekkerste pannenkoeken. Ook met een lactose of gluten intolerantie kun je bij ons terecht!

Allergie
Onze pannenkoeken zijn in verschillende variaties verkrijgbaar. Zoals volkoren, boekweit, glutenvrij, zonder ei, met sojamelk en op waterbasis. Gewoon om het een keer lekker gezond te houden of vanwege een intolerantie. Heb je een allergie, laat het ons weten. Dan kunnen wij er rekening mee houden.

Boekweit
Boekweit bevat langzame koolhydraten en is eiwitrijk. Een gezonder alternatief voor tarwemeel dus. Onze boekweitpannenkoeken bestaan uit een combinatie van boekweit- en tarwemeel. Dit omdat 100% boekweitmeel droog van smaak en erg zwaar op de maag is. Onze boekweitpannenkoeken zijn dus niet glutenvrij.

Volkoren
Volkorenmeel is gemaakt van de hele graankorrel, dus inclusief de kiem en het vliesje. Omdat juist dit vliesje, het buitenste laagje van de graankorrel, de meeste vitaminen en mineralen bevat, is volkorenmeel gezonder.

Lactosevrij
Een lactose-intolerantie of liever lactose mijden? Wij bakken lactosevrije pannenkoeken op waterbasis of met sojamelk.

Glutenvrij
Een tarwe of glutenallergie? Of liever gluten mijden? Wij bakken de lekkerste glutenvrije pannenkoeken. Dit beslag wordt gemaakt met een mix van aardappelzetmeel, maiszetmeel en rijstzetmeel.

Gezond
Op de gezonde toer vandaag? Dan adviseren wij deze heerlijke (volkoren) pannenkoeken:
• Prei, Tomaat, Kaas
• Geitenkaas – met spinazie, pijnboompitten, knoflookolie en peren-gembercompote
• Bosbessen
Geen zin in een pannenkoek? Probeer eens onze maaltijdsalades met gerookte kip of met geitenkaas.

Bekijk onze speciale folder voor meer informatie.